31.12.2014 utgikk den offisielle støtten for Joomla 2.5 serien. Alle bør oppgradere til den nye langtidsversjonen 3.5. Dette er ikke for enhver å gjøre selv, men her får du verktøyene, og hjelpen er nær om du vil få dette proffesjonelt utført.

Det finnes en rekke verktøy for å oppgradere til ny fullversjon. Du finner dem her:
http://extensions.joomla.org/category/migration-a-conversion/joomla-migration 

Den eneste som er gratis i skrivende stund er SP Upgrade. Bakdelen med den er at oppgradering overskriver din gamle Joomla, og ved feil, som skjer om ikke alle utvidelsene dine er kompatible med 3.5, så er det bare backup som gjelder.

MigrateMePlus er vår favoritt. Den er kommersiell og må kjøpes. Fordelen er at Joomla blir klonet og så migrert på en underkatalog. Du har da god tid til å rette feil før du klikker på 'Go Live ' knappen.

Resten i listen baserer seg på at du installerer en helt ny Joomla, og importerer innholdet fra den gamle over i den nye installasjonen. Dette er bare en nødløsning om din Joomla er ødelagt eller er proppfull av avanserte utvidelser. Malen blir ikke med over.

Vi kan oppgradere for deg

Men livet kan være enkelt om man betaler for det. Vi har lang erfarig med oppgradering/migrering fra både Joomla 1.5 og 2.5.
Vår pris er fra kr 2995.- eks mva.

Kontakt oss her!

 


Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+Joomla er åpen kildekode utviklet av Open Source Matters

Joomla 365 er driftet og sponset av Web Norge