Denne feilmeldingen dukket opp på en kategori på nettstedet til en av våre kunder som har mange skribenter.  Logg inn og se løsningen.

Som jeg skjønner er dette en feil som henger igjen etter migrering av kategorier fra 2.5 til 3.5. Løsningen jeg fant var en databasespørring. Åpne PhpMyAdmin eller det databaseverktøyet du har tilgjengelig.

Lim inn denne spørringen:

ALTER TABLE `#__redirect_links` ADD header smallint(3) NOT NULL DEFAULT 301;
ALTER TABLE `#__redirect_links` MODIFY new_url varchar(255);

#__ erstattes med din databaseprefix, eks 'jos_redirect_links'.

Dette rettet feilen i denne Joomla installasjonen. Men vi gir ingen garantier. Husk ALLTID backup før du kjører slike fix'er.

Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+